Kafultura

Kafultura

Ćao svima!

Kreirao sam ovaj blog kako bih sa svima vama podijelio svoje neskromne, nabildovane ideje. Nemam namjeru obrađivati nikakvu materiju konformistički. Takođe nemam namjeru pisati gramatički ispravno, jer to i ne umijem! 😀 Pored toga, nema ideloškog pristupa materiji ali ima nešto predrasuda umotanih sarkazam i jako puno korisnih stvari iz Kafanskog(velikim) Života(velikim), te kulture uživanja hrane, vina, piva, koktela ali i kvalitetne percepcije Bar Kulture(velikim slovima). Kafanizam predstavlja sveukupni zbir pomenutih dimenzija Barske Kulture(velikim).

Od stvari o kojima pišem tu su još i maštovita i originalna mjesta, kafane, barovi, pabovi, restorani, kafići i sve drugo što postoji pod kafanskim svodom! Ne želim biti suzdržan u komentarima, zato neću opisivati mjesta koja mi se ne dopadaju, realno. Sasvim jasno, Đenesansu ne treba dati kafanama koje nisu naročito posebne i originalne. Esencijalno je nagraditi one koji imaju Mojo i kreativni pristup kafanskoj materiji i definišu Kafansku baštinu, jer moramo znati Đe su najkvalitetnije lokacije!

Treća dimenzija koju strastveno želim dijeliti sa svima je edukacija, populizam Barske Kulture i hedonističkog pristupa materiji te kafanski lajfstajl i njegova ispravna konzumacija, poznavanje svake plemenite kapljice i lična iskustva.

Bilo bi sjajno kada biste ste komentarisali i pisali sve što imate na umu. Ako neko od vas ima ambicija pisati o Bar Industriji(velikim slovima), kafanskom sarkazmu, kafanskoj istini, plemenitoj kapljici, vinu, koktel miksologiji, restauriranoj hrani, društvenim dimenzijama života u kafani i profesionalizmu u kafani, rado ću objaviti tekst ili uraditi intervju.

In Kafana veritas!
Veselooo!

Nebojša Lazarević
www.neb-lazarevich.com