Kako postati profi Barista i Barmen

Kako postati profi Barista i Barmen

Zdravo svima!

Željeli bi vas obavijestiti o aktivnostima koje spremaju naši drugari iz Bar Akademije ove jeseni! Tu su neki novi programi edukacije u vidu obuka za Bariste i kafe kulture uopšte!

Naime, ove jeseni ćemo održati nekoliko edukativnih platformi za mlade ugostitelje, barmene i bariste, u Banja Luci i Mostaru.
DETALJNIJE OVDE

ŠKOLA ZA BARISTE (10 DANA)
Radi se o praktičnim kursevima u alternativnim metodama pripremanja napitaka od kafe kao što su chemex, mocha i suštini klasičnih espresso nadogradnji kao što je Cappuccino ili Macchiato i latte artu! Hedonizam i put kafe, istorijat kafe i menad
ment kafeterije je dio drugog modula. Učimo i o vrstama Arabika sorte i uticaju podneblja na ukus i aromatiku kafe, te njihovo pripremanje u savremenim kafeterijama.
DETALJNIJE OVDE.

ŠKOLA ZA BARMENE(40 DANA)
Složeniji koncept od 5 modula sa hedonističkim i suštinskim poznavanjem žestokih alkoholnih pića, procesima proizvodnje i istorijske pozadine viskija, tekile, ruma, konjaka, vina, piva, kafe, te najvažnije za mlade barmene, koktel miksologije. One bezvremenske i stalne ugostiteljske vrijednosti su dio obuke u kojoj je 50% prakse u pored isto toliko teorije. Ukratko, prava priprema za savremene ugostiteljske i turističke potrebe kvalitetnog ugostiteljskog poslovanja.
DETALJNIJE OVDE.

Nauči i saznaj više na sajtu Bar Akademije!

Photo credit: cocktailcrate.com

Please follow and like us:
error