Škola Mixologije – Osnove barmenskog zanata

Škola Mixologije – Osnove barmenskog zanata

Ćao drugari!

Želim vas obavijestiti da su novi termini na programu Škola Mixologije u Bar Akademiji već zakazane! Za one koji ne znaju, radi se o osnovnoj barmenskoj obuci, inicijaciji u društvo barmena klikera Zemlje! Pa i pored toga, obuka je veoma sadržajna i terminološki ali i kvantitativno složena!

U Školi MIxologije poznatom još i kao “Osnove Bartendinga” učimo ALFABET barmenskog zanimanja, koncept modernog poslovanja barova sa svim dimenzijama barskog poslovaja. Ponajviše, ipak, radimo na osnovama barskog poslovanja, nastanku i istorijatu alkoholnih i bezalkoholnih pića-“how it’s made”, procese nastanka spirita, likera, fermentisanih pića te njihovu primjenu u baru. Termini vezani za vina, sorte vina, vinski regioni svijeta,ali i posluživanje vina i kombinovanje sa hranom su elementi jednodnevne radionice  kulture uživanja vina. Tu je i kultura uživanja čaja i kafe, coffee mixologija, standardne Espresso nadogradnje i osnove….više možete saznati na stranici Bar Akademije!

Program obuke možete pogledati na ovom linku, dok će tačni datumi održavanja biti redovno objavljivani na našoj oglasnoj tabli!
Certifikacija je na srpskom i engleskom jeziku, uključujući i propratnu dokumentaciju.

Možete se prijaviti u formi ispod:

Photo credit: robbreport.com.my

Please follow and like us:
error